Arama
Arama Sonuçları
İhsangazi yeniden Hayati Başkan dedi!
Sandıkların yüzde 100’ü açılmasıyla birlikte, İhsangazi'de sonuçlar netleşti.
Halk Eğitim Merkezi ek hizmet binası açıldı
Hanönü Halk Eğitimi Merkezinin ek hizmet binası açıldı.
Halk Eğitim Merkezi ek hizmet binası açıldı
Hanönü Halk Eğitimi Merkezinin ek hizmet binası açıldı.
Kastamonu'da bir ilki başardılar!
Abana Belediyesi, çevreye duyarlı bir adım atarak Kastamonu'da bir ilke imza attı. Yapılan açıklamada, belediyenin öncülüğünde hayata geçirilen örnek bir projeyle atıkların çevreye verdiği zararları azaltmayı hedefledikleri belirtildi.
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”
Kastamonu'nun deprem riski konuşulacak!
Kastamonu AFAD İl Müdürlüğü, Kuzey Anadolu Fay Hattı konulu konferans düzenlenecek.
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları arasında aday krizi
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol arasında aday krizi yaşandı.
15 yıllık muhtar ‘artık yeter’ dedi
Kastamonu merkez İsmailbey Mahallesi’nde 15 yıl muhtarlık görevi yapan Yücel Dibek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday olmadığını açıkladı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu HEM müdürü, gün yüzüne çıkardı!
Kastamonu Halk Eğitim Müdürü Ebubekir Yiğit, Kastamonu’nun derinlerinde kalan masalları, gün yüzüne çıkararak kitap haline getirdi.
Belediyenin en güzel açılışı!
Kastamonu Belediyesi tarafından projelendirilen Engelsiz Yaşam Merkezimiz düzenlenen törenle açıldı.
Bu özlem hiç bitmeyecek!
Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında saat 09.05'te Dolmabahçe Sarayı'nda hayata gözlerini yumdu. 10 Kasım'da Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anılacak. Kastamonu'da da tüm Türkiye'de olduğu gibi saat 9'u 5 geçe anma programı gerçekleştirilecek. Sirenlerin çalmasıyla birlikte tüm Türkiye'de hayat bir dakikalığına saygı için duracak...
Zanaatkarları ziyaret etti...
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Küre ilçesindeki zanaatkarları ziyaret etti.
İl Müdürü Gümüş'ten, Kastamonu'nun 'Kurs Fabrikası'na ziyaret
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Kastamonu Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaret etti. Şube Müdürü Mücahit Kılınç' ın eşlik ettiği ziyarette Kastamonu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ebubekir Yiğit' ten yeni eğitim öğretim yılında açılan ve devam etmekte olan kurslar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, kursları ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti ve yapılan çalışmaları izledi.
Kastamonu İl Müdürü Gümüş'ten HEM'lere övgü
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Daday'da İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ile bir araya geldi. İl Müdürü Gümüş açıklamasında; "Halk eğitim merkezlerimiz geçmiş ve gelecek arasında bir köprü görevi görüyor" diye konuştu.
AÖL kayıt tarihleri ne zaman? kayıt ücreti ne kadar?
AÖL kayıt ve kayıt yenileme tarihleri için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından AÖL sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından AÖL kayıt takvimi erişime açıldı. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı AÖL 1. Dönem kayıt yenileme ve kayıt işlemleri Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri'nce gerçekleşecek. Öğrenciler AÖL sınav ücretini yatırarak kayıtlarını tamamlayabilecekler. MEB kayıt kılavuzunda yer alan bilgiye göre ilk kayıt sınav ücreti 160 TL olarak anlaşmalı bankalardan ödenecek. Peki, AÖL kayıt ve kayıt yenileme ne zaman? Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme ücreti ne kadar? İşte, ayrıntılar.
Yeni Müdür: Hakan Civelekoğlu
Hakan Civelekoğlu, İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı
Vali Dallı: ‘Güvenli eğitim için her türlü tedbir alındı’
Vali Vali Meftun Dallı, “Eğitim sürecinin güvenli şekilde yürütülmesi için her türlü tedbir alındı” dedi.
2023-2024 AÖL kayıtları ne zaman? Açık lise kayıt yenileme tarihleri 2023-2024 açıklandı mı? AÖL kayıtları ne zaman açıklanır?
AÖL kayıt yenileme tarihleri, Açık liseye kayıt yaptıracaklar ve kaydını yenileyecek öğrenciler tarafından merak edilmekte. Açık öğretim lisesinin kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? sorusunun cevabını arayan öğrenciler tarihler ve Açık lise kayıtları hakkında bilgi edinmek istiyor. 2023-2024 Açık öğretim lisesi kayıt tarihleri nedir? sorgusu internette pek çok öğrenci tarafından yapılıyor. Peki AÖL kayıtları ne zaman? Açık lise kayıt yenileme tarihleri nedir? 2023-2024 Açık öğretim lisesi kayıt tarihleri açıklandı mı? işte sorular hakkında tüm detaylar
Okullarda yeni seçmeli ders
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Başkanı Suat Aksu, halk oyunlarının okullarda seçmeli ders olarak okutulacağı kaydetti.
UMKE personelleri İngilizce eğitimlerini A1 seviyesinde tamamladı
Kastamonu UMKE İngilizce eğitim gerçekleştirildi. Eğitim sonucu 12 personel A1 seviyesinde eğitimi tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandı.
TÜGVA Tosya İlçe Temsilciliği'nden Müdürlere ziyaret
TÜGVA İlçe Temsilcisi Engin Tokatlı, yönetimi ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Tosya ilçesindeki eğitim kurumlarına atanan müdürlere ziyaret gerçekleştirdi.
İbecik bezinin patenti alındı
Burdur'un Gölhisar ilçesinde el dokuma tezgahlarında yüzde 100 pamuk ipliği kullanılarak üretilen ibecik bezi, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaretle tescillendi.
Bozkurtlu kadınlara ücretsiz spor günleri
Bozkurt Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle kadınlar için ücretsiz egzersiz ve spor günleri etkinliği başvuruları başladı.
Azdavay Kaymakamı, 600 yıllık kıyafetle veda etti
Görev süresi dolan Azdavay Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz, ilçenin tanıtımı için, 600 yıllık yöresel kıyafeti giyerek kadınlarla fotoğraf çektirdi.
Kastamonu’nun sağlığı için bir araya geldiler
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda Araç Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Kaymakam Kaygusuz, dokuma tezgahının başında
Azdavay Kaymakamlığı, Halk Eğitim Merkezi tarafından Azdavay'a özgü yöresel kıyafet dokuma kursunun açıldığını duyurdu. Azdavay Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz, dokuma tezgahının başına geçerek çekindiği fotoğrafı 'Haydi Hanımlar Dokuma Kursuna' sözleriyle paylaştı.